4.28.2006

Muodistusneuvoja


Breakfast, originally uploaded by Orlando Furioso.

Jeanie, et itkisi ryvettynyttä helmaasi ja repeytynyttä pitsiä. Ihailtavaksiko se vain tehtiin? Ei, kyllä vaatteiden pitää kestää koettelua.

Katsohan, ommelkaamme helmasi sisäpuolelle lenksut. Näin. Nyt voit työntää ranteesi lenksujen läpi ja hame on edestä koholla käydessäsi ylämäkeen, etkä astu helmaasi mudan painaumia. Ja kun puhut miesten kanssa, voit ristiä kätesi ja reisiesi eteen muodostuu pussi, johon he voivat asettaa pieniä lahjojaan.

Ja häntäpuolelta ne kaikki kierähtävät maahan ennen kuin on yö! Sillä Jeanie, kantamusten on paras olla keveitä tai poiskieräytettäviä, ettei kangas sierry rikki. Ja avaimia älä huoli lainkaan. Ne syövät reikiään sitkeimpiinkin kudoksiin. Eikä helmasi ole ovi, etkä tahdo sisätiloihin nyt kun kesä etenee tahdissasi.

Ja jos tapaatkin jonkun oikein viehättävän, hennot ratkoa pyrstösi kahtia. Mutta muista, että siksakkauksista ja kursimuksista jää ikäviä jälkiä. Katsohan kultaseni, sakset on parasta jättää kokonaan kotiin, samoin ratkoja. Keskitytään juhlapyhinä pelkkiin paikkauksiin. Heitellään suolaa ja painetaan toinen tahra, valetahra, taloihinkin tehtiin ammoin valeikkunoita julkisivuun.

Aidot ryvettymät ovat liian kalliita, kirjoitat. Siinä olet totisesti oikeassa.

Ja jos tahrat liikaa kauhistuttavat, ja tuntuu että valeikkunasta näkee sisään paremmin kuin oikeasta, voithan toki riisua hameen kokonaan ja istahtaa portaille ja kiusoitella sitä jolle olet arvoitus. Et helmaasi leiskautellen, tietenkään. Hamehan on laskostettu kaappiin likaisena.

Mutta onhan sinulla sääret. Nyt niitä ei voi enää kuvitella. Ja osaat osoittaa tahdonvoimasi vuoroin sääriäsi ojentaen, vuoroin koukistaen, välillä puolivarpaille nousten. Ja kokonaan laulaen saat syödä aamiaiseksi silkkaa iloa, ja kertoa sille, joka katselee, että tämän vatsalle se ei sopisi. Sillä hänellä ei ole kaappiin laskostettua ryvettynyttä hametta, jossa on Connien ompelemat lenkit sisäpuolella, kaupungin katseita piilossa.

Olen juuri ommellut omaan hameeseeni kokonaisen pakallisen tylliä ja epäsymmetrisen rusetin katsetta päärmeestä nostamaan, ja mietin onko se liian rohkea, uskaliaampi kuin kantajansa

Connie

2 Comments:

Blogger aaltoilija said...

Joutui uudestaan tunneliin?

10:57 ap.  
Blogger Veloena said...

Tyllitunneliin.

2:22 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home